Från London till Estland!

Igår lyckades jag faktiskt hitta två par skor! Brukar alltid vara sjukt kräsen och kan störa mig på små detaljer på skor som gör att jag avstår från att köpa dom. Kunde inte låta bli att gå in på Monki när jag ändå var igång och där köpte jag två tröjor och ett par tights. Allt ska ner i resväskan nu för om några timmar beger vi oss med buss till Östersund. Där ska vi sova en natt på hotell och i morgon bitti åker vi vidare mot stockholm för att sedan ta färgan över till Estland.
Det här kommer att bli så himla kul! Mamma, mormor, morfar, morfars syster, Christian, Patricia och Niclas ska också med! Nio dagar blir vi borta och då kommer vi att njuta fem dagar på en spaanläggning. Nej nu är det dags att packa!
 
Igår var det riktigt varmt så det fick bli lätta kläder.
Var tvungen att be Christian ta en bild på mig i mina jeansshorts jag köpte förra sommaren. Köpte fem par i samma storlek som alla sitter såhär nu. Tänkte sälja iväg dom plus massa andra kläder som jag inte längre använder till ett billigt pris!
Såhär ser naglarna ut nu. Anledningen till varför jag valt halvtäckandeså att man ser igenom är för att jag vill kunna ser mina egna naglar under och hur nagelbädden växer. Mitt projekt är som sagt att få långa nagelbäddar och då underlättar det när man kan se om naglarna är rena och fina under. 
 
0 kommentarer