Barnvagn!

Har den senaste tiden letat runt på internet efter en passande barnvagn(till rätt pris och modell) och i tisdags bestämde vi tid för att åka och kolla på en i närheten av där vi bor. 
Vi var tidigt överens om att det är fullkomligt onödigt att köpa en ny vagn för tio tusen när det finns fungerande och fina vagnar begagnade som kostar en fjärdedel! (Det finns så mycket pengar att spara till nödvändigare saker som bil, körkort till barnet, familjeresa osv..)
Det verkar som att det blivit en statusgrej att gå runt med en vagn av nyaste modellen så länge det står "Emmaljunga" på vagnen och den kostade minst tio tusen så får man lite mammastatus. Tragiskt..

Enda felet med vagnen vi ska se på idag är att korgen under är trasig men den kan ersättas med en ny för en billig peng. Nypriset för vagnen var elva tusen plus att vi skulle få med en barnbilstol som kostat över tvåstusenfemhundra vilket skulle bli det totala priset för oss.
Om allt annat än korgen ser bra ut så köper vi den! Håller tummarna att det går bra så det stora projektet går att stryka från inköpslistan😃

Nu ska jag äta min frukost här på tåget innan det blir tågbyte från Storlien..




barnvagn gravid preggo vecka23
0 kommentarer