Charter

Det finns inget som tar så mycket energi som att vakna till regn och grådaskigt väder. Tyvärr så har det varit alldeles för mycket av det här på slutet och jag ställer mig ofta frågan om jag bor på rätt ställe. Jag menar, kör man några timmar söderut så kan man njuta av sol och värme men man väljer att bo i regn och rusk?
 
Det är otroligt viktigt för mig att resa till varmare breddgrader regelbundet för att få energi. Jag skulle helst gärna resa bort hela vinterhalvåret om det hade funnits möjlighet. Som tur är är det snart juni och jag kryssar fingrarna för att det ska bli en varm sommar här i Trondheim också. Annars blir det nog en sista minuten till en varmare plats!
 
Vi kom ju nyligen hem ifrån Mallorca, som är mitt favoritresemål när det kommer till charterresor. Det går direktflyg från Trondheim men någorlunda avgångstider, Palma är helt otroligt vacker, rena stränder, inga försäljare som skriker efter en, lätt att ta sig runt osv.
Oliver älskade att vara på stranden, han blev så harmonisk och lugn på något sätt. Sedan ville han gärna gå ut och bada men jämna mellanrum till skillnad från då vi var runt bassängen på hotellet. Där sprang han hellre runt och sa "hej hej" till alla som låg på solstolarna.
 
 
 
0 kommentarer